Vintage esküvő a Levendulásban – Házasság első látásra 2. rész – pazar környezetben a precizitásé a főszerep

Hilda és Laci párosa az egyik legszebb és legmagasabb színvonalú Pest megyei esküvő- és rendezvényhelyszínen, az inárcsi Levendulásban mondta ki a boldogító igent.

Forgatási szempontból ezzel az esküvővel kezdtünk, ami szinte az egész stábnak és az esküvői szolgáltatói csapatnak egy teljesen más és újfajta kihívásnak bizonyult, hiszen a legtöbbünk még csak közel hasonlóban sem vett részt. Az esküvő arculatát és metodikáját itt kellett először összehozni a forgatás sokszor teljesen eltérő szemléletével. Ami leginkább furcsa volt és bátran mondhatom, hogy nagyjából a 3. esküvő megvalósítása után tudtuk azt elengedni a szolgáltatóimmal, hogy ez első sorban a képernyőre készül, és másodlagos az, hogy mi hogyan valósítunk meg egy normál esküvőt, hogyan nyújtjuk azt a színvonalú szolgáltatást, amivel örömet és felejthetetlen élményt nyújtunk mind a házaspárnak és mind a vendégeknek. Nagyon sok kompromisszumot kellett kötni mindenkinek, hogy a felvételek és az események a leginkább visszaadják a pár és a násznép reakcióit. Itt teszteltük először az operatőrökkel, hogy hogyan is terítsünk fel, hogyan üljenek az emberek akár egy körasztalnál, akár táblaasztalos ültetésnél. Itt még teljes körívben felterítettük a körasztalt, a székeket is e szerint helyeztük el. Ezt a későbbi esküvőkön át kellett variálnunk, mert aki háttal volt, az éppen kitakarta a felvétel szempontjából „hasznos” vendégeket. Fontos volt, hogy kit hova ültetünk, hogy milyen kulcsszerepe adódhat majd az esküvő további részeiben. Ez is sok esetben lutri volt, hiszen a reality show műfajánál tényleg a spontaneitás a legfontosabb.

A dekorosok próbáltak ügyelni rá, hogy semmiképp ne legyenek magas virágok, díszek az asztalokon, de még így is soknak bizonyult sok esetben az itteni dekor magassága. Stílusban maga a helyszín is adott volt, de szerettük volna, ha itt egy elegánsan romantikus és könnyed, fehér dekor játszik szerepet. Ezen az estén a zenei szolgáltatást a Skyriders zenekar biztosította a násznépnek, aki folyamatosan összehangolta és egyeztette a hangerőt és a fényeket a gyártásért felelős szakemberekkel. Az esküvő ceremóniamestere, Szablya Ákos volt, akivel először vágtunk bele ebbe a nem mindennapi, furcsa, ám mindenképp emlékezetes helyzetbe.

Mivel itt is ügyelni kellett arra, hogy a násznépek elszeparáltan várakozzanak a ceremónia kezdetéig, így két helyen kellett felszolgálni, valamint a stábtagoknak is, egy harmadik helyen kellett biztosítani a harapnivalót és az üdítőket. Mivel ez egy valóságshow, ezért mindennek valós időben, a kamerák kereszttüzében kellett megtörténnie először. Ez és még néhány ott felmerülő akadály miatt a csúszás miatti többletvárakozásokban abszolút partner volt a Levendulás egész csapata is. Mindent a maximális szakértelemmel, precizitással és segítőkészséggel oldottak meg nekünk. Ha extra csúszás vagy más egyéb dolog merült fel, arra is azonnal, szó szerint 5 percen belül megoldást találtak.

Az ételekről és a felszolgálás minőségéről is csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Nagyon sokat számított, hogy ők voltak az első helyszín, és ekkora rugalmassággal kezelték a forgatás miatti extra helyzeteket.

Esküvőszervezői szemmel ez volt az egyik legkönnyebben megvalósítható esküvő a 6 esküvőből (a helyszín adottságainak köszönhetően), és Hilda és Laci igazán szemet gyönyörködtető páros volt az egész stáb, és valószínűleg a tévénézők számára is. Folytatása következik…

A képek felhasználása engedélyköteles!

Fotó: Rácz Tamás (https://racztomi.myportfolio.com/), Esküvőszervezés: Kerchner Dóra (https://emeraldwedding.hu/), Zenekar: Skyriders zenekar (https://www.skyriders-eskuvoi-zenekar.hu/), Virágdekor: Oláh Szilvia Floral Design és Virágok Útja (https://www.instagram.com/olah_szilvia_floral_design/ és https://www.instagram.com/viragokutja/), Anyagdekor: Textilműhely (https://www.instagram.com/textilmuhely/), Grafika: BREEZE AND VEIL (https://www.instagram.com/breezeandveil/), CM: Szablya Ákos (https://ceremoniamestered.hu/) Torta: Török-Lévai Zsófia (https://www.instagram.com/bemycakebysophie/), Eszközszállítás: KM Chiavari székek (https://www.instagram.com/km_chiavari_rendezvenyszek/) , Helyszín: Levendulás Esküvő- és Rendezvényhelyszín (https://www.levendulas.eu/hu/)

További bejegyzéseink