Esküvő a Dunakanyar szívében – Házasság első látásra 4. rész – természetközeli esküvő a Lósi majorban

A Dunakanyar különleges szépségét és atmoszféráját szerintem senkinek sem kell bemutatnom. Verőcén pedig egy olyan egyedi és különleges helyszínre találtunk a Lósi major esküvő- és rendezvénybirtokon, ami mindenkit magával ragadott. Alpaka, kecskék, lovak és egy „mindig a középpontban akarok lenni” vizsla, Vilmos, aki elvitte a show-t a nap során.

A helyszínről, amit tudni érdemes, hogy ez egy 13 hektáron elterülő birtok, ahol szabadon kószálnak a háziállatok, találunk egy tavat, pajtát, tölgyerdőt, faházakat…egyszerűen minden egy helyen van. Megérkezik az ember, és belép a nyugalomba, a levegőt harapni lehet, olyan tiszta és olyan energiája van ennek a völgynek, hogy innen a vendég haza se akar menni. A cateringet szabadon lehetett választani, mi viszont a Johnny’s Bistro Catering csapata mellett tettük le a voksunkat. Helyben készült hamburgerek, mexikói, olasz, amerikai kaják, fánkok, pohárdesszertek…egyszerűen minden volt, amit csak akartunk. Eszméletlen rugalmasan álltak ők is hozzánk, a stábhoz és a vendégekhez is, 5-10 perc alatt reagáltak az éppen felmerülő csúszásokra, változásokra.

Bogi és Geri Nagy napját Andrekovics Diána női ceremóniamester koordinálta és segítette, aki egyébként a civil esküvők körében többségében angol és spanyol nyelvű esküvőket szervez és vezényel le. Dia szokásos nyugalmával és sok évnyi rutinjával nagy segítségemre volt ezen a napon.

A Pajtában a dekoráció leginkább a pampafüves, száraz és vadvirágos vonalat követte, hogy minél természetesebb legyen a hatás. A ceremónia helyszínén, a tölgyerdő mélyén pedig végigszőnyegeztük az utat, amin a pár bevonul, ezzel is növelve egy kicsit ezt a laza, bohém, kissé hippi stílust.

Az esküvő hangulatát itt is Halász István „Stefán” tette még emlékezetesebbé. Nemcsak a páros zenei ízlését vette teljesen figyelembe, hanem a ceremónia helyszínét is több látványelemmel turbózta fel. Ilyen volt például a buborékfújó gép és a szikraszökőkút, ami manapság nagy népszerűségnek örvend az esküvők és a rendezvények világában.

Olyan pároknak tudom ajánlani a Lósi majort, akik elvágyódnak a nagyváros nyüzsgéséből, és valami igazán természetesre és egyedire vágynak. Tavasszal és nyár elején, valamint ősszel érdemes úgy készülni, hogy hőgombák legyenek bekészítve több helyre is a pajtában, hiszen ez egy nyitott helyiség, így ezzel érdemes számolni. De a hangulat, a birtok és teljes privát szféra itt garantált, az esküvő pedig felejthetetlen lesz.

A képek felhasználása engedélyköteles! A képek nagyrésze a TV2 tulajdona!

Esküvőszervezés: Kerchner Dóra (https://emeraldwedding.hu/), DJ: Halász István – Stefán a DJ (https://stefanadj.hu/), Virágdekor: Oláh Szilvia Floral Design és Virágok Útja (https://www.instagram.com/olah_szilvia_floral_design/ és https://www.instagram.com/viragokutja/), Anyagdekor: Textilműhely (https://www.instagram.com/textilmuhely/), Grafika: BREEZE AND VEIL (https://www.instagram.com/breezeandveil/), CM: Andrekovics Diána (https://dianaceremonia.com/) Torta: Sütike Cukrászműhely (https://www.instagram.com/sutike.muhely/), Eszközszállítás: KM Chiavari székek (https://www.instagram.com/km_chiavari_rendezvenyszek/) , Helyszín: Lósi Major (https://www.losimajor.hu/), Catering: Johnny’s Bistro Catering (https://johnnys.hu/)

További bejegyzéseink