Tiszta Amerika! – Házasság első látásra 5. rész – elegáns esküvő a Continental Citygolf Clubban

A Házasság első látásra Amerikában és Ausztráliában is az egyik legnépszerűbb TV műsorok között szerepel. Éppen ezért a műsor készítői szerették volna, ha az egyik esküvői helyszínünk egy kicsit pont ezt az érzést adja vissza a tévénézőknek. Legyen egy kicsit sikkes, egy kicsit amerikai. Mi se lehetne ettől jobb helyszín mint egy golfpálya a makulátlan szép zöld gyepével, a helyes kis halastavával és egy elegáns étteremmel, ahol a letisztult eleganciát szerettük volna visszaadni az esküvői pár és násznép számára.

A ceremóniát a golfpálya kellős közepén, az esküvő többi részét pedig a golfpályához tartozó esküvői rendezvényhelyszínen tartottuk. Forgatási szempontból ez volt a második esküvői helyszínünk. Itt már a körasztalokat úgy terítettük fel, hogy csak a belső ívre tettük fel a terítéket, hogy a kamerák minden egyes vendégre jól rálássanak, és ne takarja ki egyik vendég sem a másikat a felvételekről. Esküvői szolgáltató szemmel nagyon furcsa volt megszokni a látványt, hogy csak félig vannak felterítve az asztalok. Az asztaldekorokat itt már minél alacsonyabbra próbálták elkészíteni a dekorosok, hogy véletlenül se lógjanak bele a kameraképbe. A letisztult vonalat követtük a fekete textilszalvétával és nagyméretű ültető- és menükártyával is.

Petra és Andris Nagy napját dr. Váncsodi József ceremóniamester koordinálta le, aki mindig a legnagyobb nyugalommal és magas precizitásával felkészülve segítette most is az esküvőszervezési folyamatokat. A civil esküvőkön sokszor kérik fel szertartásvezetésre is, hiszen mindenre kiterjedő alapossággal készül fel a párokból, a ceremónia szövegét teljes mértékben a pár történetére fűzi és ezt mindig olyan köntösbe bújtatja, hogy szem nem marad szárazon.

Ezen az esküvőn, ami egyedinek számított, az mindenképp az volt, hogy esküvői autó helyett golfkocsi vitte el Petrát és Andrist a szertartás helyszínére. Valamint a páros mindkét tagja egy-egy meglepetéssel készült a másiknak. Petra az esküvő előtt egy érzelmes és őszinte levelet küldött Andrisnak biztatásképp. Míg Andris egy külön erre a napra készített zeneszámot adott ajándékul. Andris a civil életben építőmérnök és dj (Loving Arms), tehát ezért is volt kézenfekvő ez a mindenképp különleges meglepetés.

Az esküvői tortát és a mentes tortát Török-Lévai Zsófi (Be My Cake By Sophie) készítette el. Zsófinak ezen kívül még Hilda és Laci, valamint Nelli és János tortája köszönhető.

A zenei szolgáltatás, a fények és a látványelemek itt is Halász Istvánra volt bízva (dj Stefan). Mivel ennek a helyszínnek esküvő és rendezvény szempontjából nagyon optimális adottságai vannak, ezért szerencsére nem volt nehéz dolgunk, ami a technikai feltételeket illeti.

A Continental Citygolf Clubot olyan párnak tudom ajánlani, aki egy elegáns, letisztult, de különleges helyszínre vágyik Budapesten belül. Tágas és napfényes belső tér jellemzi a rendezvényhelyszín éttermét. Maga a külső helyszín pedig kivételesen szép és olyan hatást kelt az emberben, mintha egy californiai álomba csöppent volna.

A képek a TV2 tulajdona, felhasználása engedélyköteles!

Fotó: Rácz Tamás (https://racztomi.myportfolio.com/), Esküvőszervezés: Kerchner Dóra (https://emeraldwedding.hu/), DJ: Halász István „Stefan” (https://stefanadj.hu/), Virágdekor: Oláh Szilvia Floral Design és Virágok Útja (https://www.instagram.com/olah_szilvia_floral_design/ és https://www.instagram.com/viragokutja/), Anyagdekor: Textilműhely (https://www.instagram.com/textilmuhely/), Grafika: BREEZE AND VEIL (https://www.instagram.com/breezeandveil/), CM: dr. Váncsodi József (https://www.instagram.com/vancsodijozsefoberon/) Torta: Török-Lévai Zsófia (https://www.instagram.com/bemycakebysophie/), Eszközszállítás, építés/bontás: KM Chiavari székek (https://www.instagram.com/km_chiavari_rendezvenyszek/) , Helyszín: Continental Citygolf Club (https://continentalcitygolfclub.hu/rendezvenyek#eskuvo)

További bejegyzéseink